Palveluvalikko

Palveleva johtaminen auttaa yksilöitä ja tiimejä onnistumaan

Guidinin avulla johdat osaamista, hyvinvointia ja työntekijäkokemusta modernilla tavalla ja autat yksilöitä ja tiimejä onnistumaan arjessa.

Varaa demo

Näin tuet henkilöstöä Guidinin avulla

Palveluvalikon avulla teet näkyväksi kaiken henkilöstölle tarjottavan tuen ja autat työntekijöitä ja tiimejä löytämään tarpeisiin sopivia palveluita.

Platform Image

Kaikki tuki yhdessä paikassa

Guidinin ohjeiden avulla muotoilet organisaation tarjoaman tuen houkutteleviksi palveluiksi – oli kyseessä sitten sparrailu kollegan kanssa, ulkopuolisten asiantuntijoiden tarjoama apu, itseopiskelumateriaalit, videot tai edut.

Platform Image

Apua nappia painamalla

Verkkokauppaa muistuttava käyttökokemus auttaa löytämään tilanteeseen sopivaa tukea helposti. Palvelua voi tarjota useampi henkilö ja työntekijä voi palvelua tilatessaan valita, kenen kanssa haluaa asioida.

Platform Image

Jakaminen yhdistää yhteisön

Guidin tarjoaa alustan kollegoiden väliseen sparrailuun. Erityisesti hybridiarkea elävät ja monipaikkaiset työyhteisöt hyötyvät vertaistuen näkyväksi tekemisestä ja epämuodollisesta osaamisen jakamisesta. 

Platform Image

Yksilöllinen suunnitelma 

Guidin suosittelee käyttäjälle sopivia palveluita kyselyistä saatavan datan perusteella. Kehittymissuunnitelman avulla käyttäjä voi asettaa tavoitteita ja valita sopivia palveluita tukemaan niiden saavuttamista. 

Platform Image

Kehitä kokeilukulttuuria

Johto ja HR voivat seurata palveluiden käyttömääriä ja arvioita eri henkilöstöryhmissä ja ymmärtää, millainen tuki toimii parhaiten kullekin kohderyhmälle. Toimintaympäristön muutoksiin voidaan reagoida nopeasti uusia palveluita kokeilemalla. 

Etusivulle

Lataa opas vaikuttaviin pulssikyselyihin

Miten tukea tiimien tavoitteiden saavuttamista? Lue Guidin-tiimin vinkit ja nappaa talteen neljä valmista esimerkkikyselyä eri toimialoilta.

Hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Avaa PDF
PDF Cover

Kiihdytä kohti tulevaisuuden työelämää

Ota yhteyttä