Pulssi

Pulssi tukee ketterää tiimityötä ja tavoitteiden saavuttamista

Guidinin avulla johdat osaamista, hyvinvointia ja työntekijäkokemusta modernilla tavalla ja autat yksilöitä ja tiimejä onnistumaan arjessa.

Varaa demo

Näin johdat tiimityötä Guidinin avulla

Tiimityön ja tavoitteiden johtamisen mallin avulla tuet tiimien itseohjautuvuutta ja tarjoat työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja ketterämpiin toimintatapoihin.

Platform Image

Seuraa tavoitteita pulssin avulla 

Pulssikyselyn avulla luot helposti erilaisia kyselyitä koko organisaatiolle ja tiimeille. Jokaisen kysymyksen kohdalla heikon arvion antajia rohkaistaan tarkentamaan vastauksensa syitä valmiiden vaihtoehtojen joukosta. 

Platform Image

Tuo valmentava ote tiimikeskusteluihin

Tulosnäkymä auttaa tiimejä ymmärtämään syyt tilanteiden taustalla, vertaamaan omaa tilannetta koko organisaatioon ja reagoimaan ongelmiin nopeasti siellä missä ratkaisuja tarvitaan.

Platform Image

Tuumasta toimeen palveluvalikon avulla  

Kun haasteisiin on havahduttu, palveluvalikkoon tarjolle tuotujen tukikeinojen avulla yksilöiden ja tiimien on helppo viedä ongelmien ratkominen käytännön tasolle. Yksilölliset suositukset ohjaavat oikean tuen pariin. 

Platform Image

Työkaluja ketterään tiimityöhön 

Guidinin ketterät toimintamallit ja tulossa oleva tiimin kehittymissuunnitelma auttavat tiimiä asettamaan tavoitteita työssä onnistumisen eri osa-alueet huomioiden (osaaminen, hyvinvointi, työn mielekkyys, OKR). 

Platform Image

Jaa vastuuta ja johda tiedolla 

Ongelmien ratkaiseminen nopeutuu, kun tiimeille tarjotaan työkaluja ratkaista ongelmia datan ja palveluiden avulla. HR:n rooli painottuu tulipalojen sammuttelun sijaan toimivien käytäntöjen rakentamiseen.

Etusivulle

Lataa opas vaikuttaviin pulssikyselyihin

Miten tukea tiimien tavoitteiden saavuttamista? Lue Guidin-tiimin vinkit ja nappaa talteen neljä valmista esimerkkikyselyä eri toimialoilta.

Hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Avaa PDF
PDF Cover

Kiihdytä kohti tulevaisuuden työelämää

Ota yhteyttä